Fenomenális sajtos csirkemell színes tésztával Szoky konyhája recept

Fenomenális sajtos csirkemell színes tésztával Szoky konyhája recept     Ha egy csodálatos ízvilágú ételre vágynátok, és ha szeretitek az igazán intenzív ízű, illatú sajtot, mint a Cervinus sajtcsalád 5 hónapos érlelésű  Cervinus Fenomenale sajtja és húst is kedvelitek, akkor tiszta szívből ajánljuk ezt a receptet nem fogtok csalódni benne. 55 perc könnyű 730 kcal/fő…

Cukkini lepényke

 Cukkini lepényke   Fedezd fel a cukkini „krokett” receptünket Cervinus Fenomenale sajttal, amely karakteres, érett ízvilágával bármely ételre hatással van, és ínyenccé teszi azt. Nem kell sok belőle, hogy érezd miért is a kedvence sok Cervinus sajtrajongóknak. Ezt a lepényke akár előételként, akár hús kísérőjeként is megállja a helyét. Sőt akár reggelire is fogyasztható sonkával…

Cézár saláta

Miért pont Cézár a neve? Ezt a salátát az olasz  Cesare Cardini készítette saját Caesar’s  vendéglőjében és ez alapján nevezte el a salátát. 1918 körül emigrált az Egyesült Államokba, hogy éttermet hozzon létre. A receptet azóta is többféle variációban készítik. Eredeti összetevői még eleinte tojást is tartalmaztak, de elhagyták higiéniai okokból. A modern receptek többsége…

Burgonyatorta

Burgonyatorta   Nincs kedved sokat bíbelődni, és nincs ötleted? Krumpli általában van otthon, hagyma is. Már csak egy kis bacon, vagy sonkára van szükség és egy remek sajtra. A sütő elvégzi a munka nagy részét, és akár salátával, akár magában is jó kis tipp. Ha pedig a kedved tartja, turbózd fel egy kis reszelt cukkinivel,…

Avokadós sajtos cukkini spagetti

 Avokadós sajtos cukkini spagetti   Tészta, az mindig tészta és valljuk be imádjuk minden formáját! Mindegy, hogy tél vagy nyár a tésztához adott kiegészítő alapanyagokat aszerint variáljuk, hogy épp mit ehetünk és mi van szezonálisan a polcokon. No de mi van, ha a szénhidrát, vagy a gluténmentes diétánkba nem fér bele? Vagy akár a tésztánál…

4 sajtos pizza, Quattro Formaggi

HOZZÁVALÓK  4db olasz pizzához: (recept lásd youtube: Jamie Oliver, Gennaro Contaldo : How to make perfect pizza:)  500g pizza/ kenyérliszt    egy tk só 7 g szárított élesztő vagy 15 g friss élesztő  325ml meleg víz  8 ek passata ( 2 ek /pizza) 1 gerezd fokhagyma  só, ízlés szerint bazsalikom, oregano 10 dkg Cervinus Fenomenale  10dkg…