Történetünk

A Szarvasi Agrár Zrt. – jogelődjeinek szakmai hagyatékát fenntartva – több mint 70 éve a minőség és a kiszámíthatóság alapul vételével működik. Legfontosabb törekvésünk, hogy az elvárt szakmai és társadalmi igények figyelembevételével folytassuk gazdasági tevékenységünket, nyújtsunk megélhetést dolgozóinknak, beszállítóinknak, hogy ily módon nyereséges tevékenységeinkkel járuljunk hozzá az ország gazdasági fejlődéséhez.

A Szarvasi Agrár Zrt. 2020-ban a Talentis Agro cégcsoport tagja lett, amely egy 100%-ig magyar tulajdonú mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalatcsoport.
A Talentis Agro cégcsoportról bővebben itt találhat információt.

Fő tevékenységi köreink: szántóföldi növénytermesztés és gyepgazdálkodás 2590 ha-on, (a terület nagy része a Magyar Államtól, illetve Önkormányzatoktól bérlet terület) tejhasznú szarvasmarhatenyésztés (800 db-os állomány), tejfeldolgozó üzem, ami kizárólag érlelt, félkemény és kemény sajtgyártást folytat, prémium minőségben. Rizsfeldolgozás: Tönkölybúzaliszt, rizsliszt, durumbúzaliszt, rozsliszt gyártás és kereskedelem, ill. termékek előállítása és kereskedelme.

Az uniós csatlakozást megelőzőleg, illetve azt követőleg AVOP, EMVA, VP, ÉLIP pályázatok keretében a versenyképesség megtartása és fokozása érdekében az állattenyésztést, a növénytermesztést, öntözésfejlesztést és az ipari élelmiszer feldolgozást érintő technológiai gép- és ingatlanfejlesztést, környezetvédelmi fejlesztéseket hajtottunk végre.

Az elmúlt év kiemelt fejlesztése volt pályázati és saját forrás felhasználásával a napi 20.000 literes tejfeldolgozó kapacitással rendelkező sajtüzemünk megvalósulása, amely világszínvonalú technológiát képvisel, különleges érleléstechnológiai eljárása, egyedi minőségben gyárt saját alapanyagból, érlelt prémium kategóriás GMO mentes félkemény és kemény sajtot Termékeinkért kattintson ide.

EGÉSZSÉGÉRE

Ezért együnk minden nap sajtot

A sajtok egészségre gyakorolt hatásairól kettős kép él a köztudatban, sokan a zsír- és koleszterintartalmuk miatt nem tartják egészségesnek. Egy közelmúltban végzett kutatás azonban megállapította, hogy a rendszeres sajtfogyasztás olyan komoly betegségek megelőzésében is segíthet, mint a stroke, vagy a szívinfarktus.
Miért egészségesebbek a Szarvasi Cervinus sajtok?

Hírek és újdonságok

Raktáros

  A Szarvasi Agrár Zrt. Tejfeldolgozó Üzeme – 5556 Örménykút, VI. ker.119. – raktáros, készletkezelő munkatársat keres 1 műszakos munkavégzésre.   Főbb feladatok: Raktári készletek figyelemmel kísérése, közreműködés a leltározásban. Sajtüzem érlelőjébe bekerülő, bent lévő, onnan kikerülő termékek mozgatása, mozgás dokumentálása. Csomagoló gépsor működtetése, pontos beállítása, ad hoc jellegű hibák elhárítása.   Előnyt jelent: élelmiszeripari…

Kontroller

A Szarvasi Agrár Zrt. keres gyakorlattal rendelkező Kontroller – Elemző munkatársat.   FŐBB FELADATOK, MUNKÁK: Rendszeres kontrolling jelentések, terv/tény költségelemzések elkészítése; Adatszolgáltatások (pénzügyi kimutatások, zárások) koordinálása és teljesítése; Tervezés, elemzések, előrejelzések készítése; Operatív és pénzügyi riportok (költség-haszon, business case elemzések) elkészítésével a vezetőség támogatása üzleti döntésekben; Projekt gazdaságossági, beruházás megtérülési számítások készítése; Agrárpiaci információk gyűjtése,…

Könyvelő

A Szarvasi Agrár Zrt. keres gyakorlattal rendelkező KÖNYVELŐ munkatársat.   FŐBB FELADATOK, MUNKÁK: Cégcsoportba tartozó szervezetek teljes körű főkönyvi könyvelése Éves és évközi beszámolók elkészítése Számlák folyamatos nyomon követése, kimenő, bejövő számlák, bank, pénztár, vegyes bizonylatok kontírozása, könyvelése, bizonylati rend felügyelete Tárgyi eszköz rögzítése, kezelése Adó- és áfa bevallások elkészítése Bér-, főkönyv-, ÁFA – analitika,…

auchan-300x150
Prima
tesco-300x150