2019. év októberében megnyitottuk 1,1 Mrd Ft beruházásból megvalósult sajtüzemünket, amelyben világszínvonalú olasz technológiát felhasználva prémium minőségű sajtokat készítünk.

A XXI. század egyik legmodernebb érlelő technológiájának köszönhetően a hagyományos olasz sajtgyártás módszerét fejlesztettük kimagasló szintre.

A technológia legfontosabb elemei

Standard Tech érlelő rendszer egy kimagasló technikai színvonalú berendezés rendszer, amely egy nagyon alacsony energia felhasználással párosul.

A “Free cooling system” segítségével, akár az energia 75%-a is megtakarítható. A rendszer a külső környezeti adottságokat, a külső levegőt használja fel működése során ahelyett, hogy aggregátorokat használna, ezáltal jelentősen csökkentve az energia-felvételt, továbbá a hőcserélés során friss szűrt levegőt juttatva az üzembe. A kompresszor vezérlő egységnek köszönhetően a kondenzációs hőmérsékletet a külső hőmérséklet alapján állítja be.

A VELO-CE csővezeték rendszer, egy speciális csővezeték rendszer (képünkön zöld színű), amely poliészter anyagból készül, lézerrel, speciálisan elhelyezett perforációkkal, a megfelelő levegőáramlás érdekében.

A ventillációs eszközhöz egy külön egységgel csatlakoznak. A rendszer könnyen fel és leszerelhető a megfelelő üzemi higiénia (tisztíthatóság) biztosítása érdekében. A szövetszálak hosszabb ideig képesek megakadályozni, illetve szabályozni a páratartalmat más rendszerekhez képest, ezáltal megakadályozva a nem kívánt kondenzációkat, továbbá jelentősen csökkentve a fertőzések veszélyét

Az üzem teljes rendszere számítógép által vezérelt és kontrollált – szabályozott hőmérsékletet és páratartalmat biztosít az üzem különböző helyiségeiben.

A rendszer teljes mértékben megfelel a tejüzemi higiéniai követelményeknek, az összes európai szabványnak, sőt még a német TÜV rendszerek is kifogásolhatatlannak találták.

img6

EGÉSZSÉGÉRE

Ezért együnk minden nap sajtot

A sajtok egészségre gyakorolt hatásairól kettős kép él a köztudatban, sokan a zsír- és koleszterintartalmuk miatt nem tartják egészségesnek. Egy közelmúltban végzett kutatás azonban megállapította, hogy a rendszeres sajtfogyasztás olyan komoly betegségek megelőzésében is segíthet, mint a stroke, vagy a szívinfarktus.
Miért egészségesebbek a Szarvasi Cervinus sajtok?

Hírek és újdonságok

Raktáros

  A Szarvasi Agrár Zrt. Tejfeldolgozó Üzeme – 5556 Örménykút, VI. ker.119. – raktáros, készletkezelő munkatársat keres 1 műszakos munkavégzésre.   Főbb feladatok: Raktári készletek figyelemmel kísérése, közreműködés a leltározásban. Sajtüzem érlelőjébe bekerülő, bent lévő, onnan kikerülő termékek mozgatása, mozgás dokumentálása. Csomagoló gépsor működtetése, pontos beállítása, ad hoc jellegű hibák elhárítása.   Előnyt jelent: élelmiszeripari…

Kontroller

A Szarvasi Agrár Zrt. keres gyakorlattal rendelkező Kontroller – Elemző munkatársat.   FŐBB FELADATOK, MUNKÁK: Rendszeres kontrolling jelentések, terv/tény költségelemzések elkészítése; Adatszolgáltatások (pénzügyi kimutatások, zárások) koordinálása és teljesítése; Tervezés, elemzések, előrejelzések készítése; Operatív és pénzügyi riportok (költség-haszon, business case elemzések) elkészítésével a vezetőség támogatása üzleti döntésekben; Projekt gazdaságossági, beruházás megtérülési számítások készítése; Agrárpiaci információk gyűjtése,…

Könyvelő

A Szarvasi Agrár Zrt. keres gyakorlattal rendelkező KÖNYVELŐ munkatársat.   FŐBB FELADATOK, MUNKÁK: Cégcsoportba tartozó szervezetek teljes körű főkönyvi könyvelése Éves és évközi beszámolók elkészítése Számlák folyamatos nyomon követése, kimenő, bejövő számlák, bank, pénztár, vegyes bizonylatok kontírozása, könyvelése, bizonylati rend felügyelete Tárgyi eszköz rögzítése, kezelése Adó- és áfa bevallások elkészítése Bér-, főkönyv-, ÁFA – analitika,…

auchan-300x150
Prima
tesco-300x150