RAKOTT PADLIZSÁN

1 óra 15 perc közepes 350 kcal/adag ÖSSZETEVŐK 4 FŐ-re 2 padlizsán 40 cl bolognai szósz 150 g reszelt Cervinus Fenomenale sajt ELKÉSZÍTÉS Vágja a padlizsánt meglehetősen vékony szeletekre. Hagyja lecsepegni 30 percig (szórja meg őket sóval). Egy serpenyőben melegítsen egy kevés olívaolajat, és mindkét oldalán barnítsa meg a padlizsánszeleteket. Csökkentse a hőfokot és hagyja,…

3 sajtos-spenótos Cannelloni Cervinus sajtokkal

3 sajtos-spenótos Cannelloni Cervinus sajtokkal Cannellonit Magyarországon ritkábban esznek, pedig igazán ízletes és variálható tésztaétel. Igaz a töltögetése picit időigényes, de mindenképpen megéri kipróbálni az olaszok egyik kedvelt töltött tésztáját. A spenót sajtokkal mindig jó párosítás, és a Ricotta ( olasz túró) pedig nagyon táplálóvá is teszi. 1 óra 30 perc közepes 450 kcal/adag Hozzávalók…