ÖSSZETEVŐK 4 FŐ-re
- 2 padlizsán
- 40 cl bolognai szósz
- 150 g reszelt Cervinus Fenomenale sajt
ELKÉSZÍTÉS
- Vágja a padlizsánt meglehetősen vékony szeletekre.
- Hagyja lecsepegni 30 percig (szórja meg őket sóval).
- Egy serpenyőben melegítsen egy kevés olívaolajat, és mindkét oldalán barnítsa meg a padlizsánszeleteket.
- Csökkentse a hőfokot és hagyja, hogy a padlizsán megpuhuljon.
- Egy sütőedény aljára kenjük bolognai szószt, szórjuk meg Cervinus Fenomenale sajttal és terítsünk be egy réteg padlizsánnal.
- Ismételje meg a műveletet annyiszor, ahányszor szükséges, fejezze be a bolognai mártással.
- Letakarjuk parmezánnal, és megkenjük vajjal.
- Tegye forró sütőbe kb. 30 percre.