Hajdina palacsinta tojással, sonkával és Cervinus Fenomenale sajttal
Ön is könnyen elkészítheti a franciák híres Galette-jét, mely Bretagne-ban a legjobb. A Galette Complète ideális egy teljes értékű étkezéshez, hiszen minden olyan összetevőt tartalmaz, amire a szervezetnek szüksége van. Rendkívül egészséges, tápláló és laktató is egyben. Plusz előnye, hogy gluténérzékenyek is fogyaszthatják. Gyorsan készítsen egy teljes hajdina palacsintát tojással, sonkával és Cervinus Fenomenale sajttal egy vacsorához a családdal vagy a barátokkal. Zöld saláta, vinaigrette (saláta öntet) vagy néhány szelet paradicsom kíséretében ideális egy könnyű és ínyenc étkezéshez.
ÖSSZETEVŐK 4 FŐ-re
- 4 hajdina palacsinta (recept itt)
- 4 tojás
- 4 szelet sonka
- 4 marék reszelt Cervinus Fenomenale sajt
- 1 kávéskanál olaj
- 1 csipet só
- 1 csipet bors
ELKÉSZÍTÉS
- Készítse el az óriás méretű hajdina palacsintákat, vagy ha korábban elkészítette, akkor melegítse fel kevés olajon.
- Amikor a palacsintasütő forró, helyezzen rá egy hajdina palacsintát, és helyezzen egy szelet sonkát a közepére.
- Szórjunk rá egy marék reszelt Cervinus Fenomenale sajtot a sonkára, és egy tojást üssünk a tetejére. Sózzuk, borsozzuk.
- Süssük a tojást, amíg meg nem sült. (tükörtojásszerűre, ki, hogy szereti)
- Spatula segítségével hajtsa be a palacsinta széleit a tojásos, sonkás és Cervinus Fenomenale sajtos közepe felé úgy, hogy négyzet alakuljon ki.
- Tartsa melegen a kész tojás-, sonka- és Cervinus Fenomenale sajtos-palacsintát egy tányéron.
- Olajozza meg újra minden palacsinta előtt a palacsinta sütőt egy vajas papírtörlővel, vagy szilikon kenőtollal, pont mint a hagyományos palacsinta esetében.
- Tálaljuk melegen tojásos, sonkás és Cervinus Fenomenale sajtos palacsintát néhány nyers zöldséggel.