SZARVASI CERVINUS SAJT-TERMÉKCSALÁD
Cervinus Fenomenale

min. 5 hónapos érlelésű sajtunk – egy kivételesen csodás ízvilágú sajtkülönlegesség, amelyre emlékszünk miután megkóstoljuk és magával ragad. Ez a Cervinus karakter kiteljesedése, legfelsőbb foka.

SZARVASI CERVINUS SAJT-TERMÉKCSALÁD

A Szarvasi Agrár Zrt. által, olasz receptúra alapján gyártott kemény, zsíros, érlelt sajt, nevét városunkról kapta. Jelentése „szarvasi”, „szarvasi kötődésű”

A Cervinus termékcsalád hagyományos olasz metódus alapján, de a magyar ízvilágnak megfelelően készült prémium minőségű, saját kérgében érlelt keménysajt-család. Teljes tejből, oltós alvasztással készül, így nem tartalmaz semmiféle adalékanyagot, 100%-osan természetes és GMO-mentes. Nem tartalmaz semmilyen hozzáadott íz és színanyagot. Tartósítószert nem tartalmaz. 1,3 és 5 hónapos érlelésű változatban és ízvilágban.

ELNEVEZÉS

A termékcsalád egyes tagjait azután neveztük el, miután olasz sajt-szakértőkkel teszteltük a különböző érlelési fázisú sajtjainkat, majd azonnal papírra vetettük az első reakciójukat, ami az eszükbe jutott – innen jött az elnevezésük: Fenomenale

TULAJDONSÁGOK

TÉSZTA
Világos sárga, tömör, néha enyhén lyukacsos

ÍZ
Frissen, édes tejre emlékeztető, érlelt változatban aromás

ÉRLELÉS
Legalább 5 hónapig, speciális érlelő kamrában

Összetevők

Pasztőrözött tehéntej, étkezési só, oltóenzim, élő sajtkultúra

Allergén: Tehéntej

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia: 1699kJ /410kcal

Zsír: 33,1 g

– amelyből telített zsírsav: 22 g

Szénhidrát: 0,6 g

– amelyből cukor: 0,6 g

Fehérje: 27 g

Só: 1,7 g

JAVASOLT FOGYASZTÁS

Aperitifként borhoz, ebédre tésztákhoz, uzsonnára gyerekeknek, vagy edzés után gyümölcsökhöz, magvakhoz, szendvicsekhez és csak úgy magában… A még tökéletesebb ízek érdekében fogyasztás előtt a kérget 1mm vastagon le kell vágni. A Cervinus sajtokkal minden étkezés egy ízes pillanat.

KISZERELÉS

Darabolt, 200 g/csomag, védőgázas csomagolásban

TÁROLÁS

Tárolás: 0 – +4°C-on

auchan-300x150
Prima
tesco-300x150