Harmadik alkalommal adták át a Nők Lapja Food Awards díjait, amelyekkel a közönség kedvenc termékeit jutalmazták. Az idei verseny során több, mint 135.000 szavazat érkezett a nevezett élelmiszerekre és italokra, melyek a hazai boltok polcain megtalálhatók, és a legmagasabb fogyasztói elvárásokat képviselik.

A 2024-es díjazottak között különleges figyelmet érdemel a Szarvasi Serpenyős Grillsajt, amely a Sajt kategóriában a legjobb sajt címét nyerte el. Ez a prémium grillsajt a kiváló minőség és az egyedi ízvilág kombinációjával hódította meg a közönséget, és hamar a vásárlók egyik kedvencévé vált. Az olvasók a nőklapja.hu oldalon szavazhattak kedvenceikre, több mint 40 kategóriában.

A közönség visszajelzése különösen fontos számunkra, hiszen ez nemcsak a termékünk magas színvonalát igazolja, hanem a munkánk iránti bizalmat is megerősíti. A Szarvasi Serpenyős Grillsajt elismerése új lendületet ad, hogy továbbra is a legjobb alapanyagokkal dolgozzunk és folyamatosan fejlesszük kínálatunkat. Köszönjük a szavazatokat és a megtisztelő díjat!