Idén rendezték meg a 12. Sajtmustrát. Az esemény Magyarország egyik legfontosabb sajtversenye, ahol hazai és külföldi sajtkészítők mutathatták be kiváló termékeiket. Célja, hogy népszerűsítse a hazai kézműves sajtokat, és elismerje a legjobbakat a kategóriák széles választékában. Az esemény egyre nagyobb figyelmet kap, mivel egyre több magyar vásárló keresi az autentikus, minőségi sajtokat, amelyek a helyi termelőktől származnak.

A Cervinus sajtok, amelyek GMO-mentes alapanyagokból készülnek és hagyományos érlelési módszerekkel kerülnek a polcokra, kiemelkedően szerepeltek az idei mustrán. A Cervinus Superiore, egy különleges, 10 hónapig érlelt sajt, amely mély ízvilágával és jellegzetes textúrájával tűnik ki, arany minősítést kapott. Ez a díj bizonyítja, hogy a hosszabb érlelési folyamat nemcsak intenzív ízélményt biztosít, hanem a vásárlói igények magas szintű kielégítésére is alkalmas. A Cervinus Fenomenale, egy 5 hónapos érlelésű sajt, amely lágyabb ízvilágot kínál, szintén kiváló eredménnyel zárta a versenyt, ezüst minősítést szerezve.

Mindkét termék kiemelkedő teljesítménye jól tükrözi a márka elkötelezettségét a minőség és a természetes alapanyagok használata mellett. A díjak nemcsak a sajtkészítők szakértelmét, hanem a fogyasztói bizalmat is növelik, hiszen a Cervinus termékek egyre nagyobb elismerést kapnak a hazai sajtpiacon. A vásárlók a magas színvonalú sajtok révén újraértékelhetik a prémium sajtok helyét mindennapi étrendjükben.

A díjazás nemcsak a termékek népszerűségét fokozza, hanem segíti a viszonteladók szélesebb körű elérését is, különösen a prémium szegmensben.