SZARVASI SERPENYŐS GRILLSAJTOK MÁR A TESCO-BAN IS!

 

Júniustól már ország szerte 112 TESCO áruházban is megvásárolhatóak SZARVASI SERPENYŐS GRILLSAJTJAINK!!!

 

 

Nagyörömünkre szolgál, hogy a TESCO is imádja a termékeinket és méltónak találta sajtjainkat arra, hogy számos neves és régi sajtmárka mellett már a Szarvasi GRILLSAJTOKAT is kihelyezze a polcaira.

Szakembereink megvizsgálták a hiper- és szupermarketek grillsajt kínálatát és bátran kimondhatjuk, hogy szinte alig található a SZARVASI AGRÁR SERPENYŐS Grillsajtjaihoz fogható olyan grillsajt, amely 100%-ban természetes, valódi és hamisítatlan sajt.
Pontosan azért készítettük grillsajtjainkat, mert rengeteg gumiszerű, mesterséges anyagokkal ellátott grillsajt készítményt találtunk a piacon, így részünkről pontosan az volt a cél, hogy valódi sajtélményt nyújtsunk mindazoknak, akik megkóstolják sajtjainkat!

Sajnos a magyar vásárlók az utóbbi években hozzászoktak ahhoz, hogy mű-grillsajtokat fogyasszanak, így a valódi sajtok grillezésének ill. elkészítésének módját nem ismerik, ezér szeretném mindenkinek bemutatni, hogyan kell elkészíteni egy valódi grillsajtot:

 

Sajtunkat süssük serpenyőben, rostlapon, lávakövön vagy grilltálcán és nincs szükség semmilyen zsiradékra vagy olajra. Hevítsük a sütőfelületet tűzforróra (!), majd helyezzük rá a sajtszeletet. Két-három percet hagyjuk mindkét oldalán pirulni. Forgassuk addig, amíg aranybarna kéreg nem képződik a felületén.


Még ropogósabb kérget piríthatunk sajtunkra, ha sütés előtt olivaolajba és kukoricadarába forgatjuk.


Jó étvágyat kívánunk!

 

Molnár Balázs
Kereskedelmi vezető