TERMÉKMIX c. újságmegjelenés

 

Grillsajt természetesen!

 

Itt a tavasz és a hosszú bezártság után mindenki vágyik a szabadba, a jó levegőre. A grillezés igazi kikapcsolódás, mikor szeretteink vagy barátaink körében fogyaszthatjuk el grillezett ételeinket, legyen szó grillhúsokról, grill zöldségekről, vagy az utóbbi években egyre népszerűbbé váló grillsajtokról.
Könnyed és gyors elkészítésük okán már nem csak a kerti partik állandó és közkedvelt szereplőivé váltak, hanem a rohanó hétköznapok részei lettek. Elég egy serpenyő az elkészítésükhöz és lakásunkba máris odavarázsolhatjuk a „grillérzést”.
A Szarvasi Agrár Serpenyős Grillsajt családja pontosan ezt az életérzést testesíti meg.

A méltán elismert és gourmet körökben olykor rajongásig szeretett Cervinus érlelt prémium sajtok mintájára készült grillsajt-család a vásárlók és kereskedelmi partnerek ösztönzésére került kifejlesztésre. A hazai piacon főként grillsajt-készítményekkel találkozhatnak a vásárlók, amelyek ízét és ruganyos grillsajt-állagát mesterséges adalékanyagok segítségével éri el gyártójuk. 

A Szarvasi Serpenyős Grillsajtok megalkotásánál a valódi sajtélmény elérése volt a legfőbb szempont, hiszen a magyar üzletekben alig található magas minőségű, 100%-osan természetes, GMO-mentes grillsajt. 

Prémium minőségű grillsajtokra jellemző módon, magasabb zsírtartalommal rendelkeznek, ezért ellentétben a már megszokott grillsajt-készítményekkel a tökéletes sütésükhöz magas hőfokra, tűzforró felületre lesz szükség.  2-3 perc alatt aranybarna kéreg pirítható a sajtszeletek oldalaira, így kívül ropogós, belül lágy nyúlóssá válik a sajt, s nem lesz gumis vagy kőkemény, hanem pont olyan, amilyennek egy igazi grillsajtnak lennie kell.

A Talentis Agro Csoporthoz tartozó Szarvasi Agrár Zrt. sajtüzemében világszínvonalú technológia és a hagyományos olasz kézműves sajtkészítés ötvözésével készülnek a Szarvasi Serpenyős Grillsajtok is, így garantált a kiváló minőség.
A termékek 1,5 kg-os gasztro és 200 g-os fogyasztói kiszerelésben érhetőek el, amely csomagolása önkiszolgáló, illetve online értékesítéshez lett kialakítva. A grillsajt szeletek minőségét védőgázas csomagolás biztosítja legfeljebb 90 napig.
Az idei szezonra 3 ízben készülnek: a klasszikus natúr, az olaszos ízvilágú bazsalikomos, és tüzesen karakteres chilis