SKANDINÁV SZENDVICS Cervinus PERFETTO SAJTTAL
Barna/ fekete kenyér, füstölt hal, póréhagyma, és íme, kész is egy skandináv ötvözete a tengernek és a hegyeknek Az alma pedig gazdagítja a sajt és a hal ízét. Ez a kombináció felébreszti az ízlelőbimbókat és jobban kihozzák egymás ízeit, hiszen az alma gyümölcsössége ellensúlyozza a hal sós tengeri ízét és a sajt virágos ízvilágát. A póréhagyma játékos textúrája pedig pikánssá teszi. A barna kenyér az, ami igazán jó keretet ad ennek a komplex ízvilágnak.
ÖSSZETEVŐK 2 FŐ-re
- 2 szelet barna kenyér
- vaj
- 60 g füstölt hal filé (makréla, angolna)
- póréhagyma fehér része szálasra karikázva és 2 percre blansírozva (2 percre forrásban lévő vízben főzni)
- 2 szeletCervinus Perfetto sajt
- 2 szelet alma
ELKÉSZÍTÉS
Vajazza meg a 2 szelet kenyér egyik oldalát, tegyen az egyik tetejére ill. rétegezze egymásra a következő összeteveőket: egy szelet Cervinus Perfetto sajtot, majd egy szelet almát, füstölt halat, majd egy réteg blansírozott póréhagymát. Ezt követően tegyen egy újabb réteg almát és Cervinus Perfetto sajtot a tetejére, majd fedje be mindezt a másik szelet barna kenyér vajas felével.
Jó étvágyat kívánunk ehhez a gyorsan elkészíthető, isteni, tápláló és rendkívül egészséges szendvicshez!