SZARVASI CERVINUS LAKTÓZMENTES SAJT-TERMÉKCSALÁD

Szarvasi Cervinus Magnifico laktózmentes sajt

min. 3 hónapos érlelésű sajtunk – egy kiteljesedett harmónia, a tökéletes választás. Egyensúlyban van ízeiben és textúrájában, így se nem tolakodó, se nem visszafogott, mondhatjuk azt, hogy pont tökéletes.

SZARVASI CERVINUS LAKTÓZMENTES SAJT-TERMÉKCSALÁD

A Szarvasi Agrár Zrt. által, olasz receptúra alapján gyártott kemény, zsíros, érlelt sajt, nevét városunkról kapta. Jelentése „szarvasi”, „szarvasi kötődésű”

A Cervinus termékcsalád hagyományos olasz metódus alapján, de a magyar ízvilágnak megfelelően készült prémium minőségű, saját kérgében érlelt keménysajt-család. Teljes tejből, oltós alvasztással készül, így nem tartalmaz semmiféle adalékanyagot, 100%-osan természetes és GMO-mentes. Nem tartalmaz semmilyen hozzáadott íz és színanyagot. Tartósítószert nem tartalmaz. Sajtjaink a hosszú érlelés során „veszítik” el laktóz tartalmukat.

ELNEVEZÉS

A termékcsalád egyes tagjait azután neveztük el, miután olasz sajt-szakértőkkel teszteltük a különböző érlelési fázisú sajtjainkat, majd azonnal papírra vetettük az első reakciójukat, ami az eszükbe jutott – innen jött az elnevezésük: MAGNIFICO

TULAJDONSÁGOK

TÉSZTA
Világos sárga, tömör, néha enyhén lyukacsos

ÍZ
Frissen, édes tejre emlékeztető, érlelt változatban aromás

ÉRLELÉS
Legalább 3 hónapig, speciális érlelő kamrában

Összetevők

Pasztőrözött tehéntej, étkezési só, oltóenzim, élő sajtkultúra

Allergén: Tehéntej

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia: 1699kJ /410kcal

Zsír: 33,1 g

– amelyből telített zsírsav: 22 g

Szénhidrát: 0,6 g

– amelyből cukor: 0,6 g

Fehérje: 27 g

Só: 1,7 g

JAVASOLT FOGYASZTÁS

Aperitifként borhoz, ebédre tésztákhoz, uzsonnára gyerekeknek, vagy edzés után gyümölcsökhöz, magvakhoz, szendvicsekhez és csak úgy magában… A még tökéletesebb ízek érdekében fogyasztás előtt a kérget 1mm vastagon le kell vágni. A Cervinus sajtokkal minden étkezés egy ízes pillanat.

KISZERELÉS

4-4,5 kg-os sajtkorong, 180 g-os védőgázos fogyasztói kiszerelés

TÁROLÁS

Tárolás: 0 – +4°C-on

auchan-300x150
Prima
tesco-300x150