SZARVASI CERVINUS SAJT-TERMÉKCSALÁD
Cervinus Delicato

min. 1 hónapos érlelésű sajtunk – egy igazán finom, légies sajt, mely képes elvarázsolni és elbűvölni a kóstolóját.

SZARVASI CERVINUS SAJT-TERMÉKCSALÁD

A Szarvasi Agrár Zrt. által, olasz receptúra alapján gyártott kemény, zsíros, érlelt sajt, nevét városunkról kapta. Jelentése „szarvasi”, „szarvasi kötődésű”

A Cervinus termékcsalád hagyományos olasz metódus alapján, de a magyar ízvilágnak megfelelően készült prémium minőségű, saját kérgében érlelt keménysajt-család. Teljes tejből, oltós alvasztással készül, így nem tartalmaz semmiféle adalékanyagot, 100%-osan természetes és GMO-mentes. Nem tartalmaz semmilyen hozzáadott íz és színanyagot. Tartósítószert nem tartalmaz. 1,3 és 5 hónapos érlelésű változatban és ízvilágban.

ELNEVEZÉS

A termékcsalád egyes tagjait azután neveztük el, miután olasz sajt-szakértőkkel teszteltük a különböző érlelési fázisú sajtjainkat, majd azonnal papírra vetettük az első reakciójukat, ami az eszükbe jutott – innen jött az elnevezésük: Delicato

 

TULAJDONSÁGOK

TÉSZTA
Világos sárga, tömör, néha enyhén lyukacsos

ÍZ
Frissen, édes tejre emlékeztető, érlelt változatban aromás

ÉRLELÉS
Legalább 30 napig, speciális érlelő kamrában

Összetevők

Pasztőrözött tehéntej, étkezési só, oltóenzim, élő sajtkultúra

Allergén: Tehéntej

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia: 1699kJ /410kcal

Zsír: 33,1 g

– amelyből telített zsírsav: 22 g

Szénhidrát: 0,6 g

– amelyből cukor: 0,6 g

Fehérje: 27 g

Só: 1,7 g

JAVASOLT FOGYASZTÁS

Aperitifként borhoz, ebédre tésztákhoz, uzsonnára gyerekeknek, vagy edzés után gyümölcsökhöz, magvakhoz, szendvicsekhez és csak úgy magában… A még tökéletesebb ízek érdekében fogyasztás előtt a kérget 1mm vastagon le kell vágni. A Cervinus sajtokkal minden étkezés egy ízes pillanat.

KISZERELÉS

Aperitifként borhoz, ebédre tésztákhoz, uzsonnára gyerekeknek, vagy edzés után gyümölcsökhöz, magvakhoz, szendvicsekhez és csak úgy magában… – a Cervinus sajtokkal minden étkezés egy ízes pillanat. A még tökéletesebb ízek érdekében fogyasztás előtt a kér

TÁROLÁS

Tárolás: 0 – +4°C-on

auchan-300x150
Prima
tesco-300x150