SERPENYŐS GRILL SAJT
Serpenyős Grill sajt ÁZSIAI
Serpenyős Grill sajtunk különlegessége az, hogy a Cervinus sajtcsaládunkat vettük alapul ennek megalkotásakor, így igazán prémium minőségű grill élményhez juthatunk elfogyasztásakor.
SERPENYŐS GRILL SAJT
Szarvasmarhatejből, liofilizált kultúra és tejoltó enzim hozzáadásával készült, speciális ázsiai fűszerkeverékkel ízesített, zsíros sajt.
ELKÉSZÍTÉS
Elkészítéséhez serpenyőre lesz szükségünk: sütés közben forgassuk, mozgassuk a sajtot, hogy ne tapadjon le a sütőfelületen . ½ -1 percet hagyjuk mindkét oldalán sülni – 7-es fokozaton, kb. 150-180 °C-on – amíg aranybarna kéreg nem képződik mindkét oldalán. Bármilyen körettel kiegészülhet, legyen szó grill zöldségekről, krumpliról akár sütve, akár héjában főzve, valamint rizzsel is tökéletes lehet. Természetesen, főleg nyári időszakban a legegészségesebb egy finom zöld roppanós saláta mellé.
KÉREG
Világos sárgás színű, feketebors fűszerekkel, ehető, nincs felület kezelve
ÍZ
Kellemesen aromás
ÁLLOMÁNY
Világos sárga, rugalmas, tömör, a vágási felületen néha enyhén lyukacsos
SZAG
Kellemesen telt, aromás, tiszta. orientális
Pasztőrözött tehéntej, Étkezési só, Fűszer: Füstölt feketebors és feketebors 0,4%, Oltóenzim, Élő sajtkultúra, Zsírtartalom a szárazanyagban: min.: 45%.
Allergén: Tehéntej
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1681kJ /402kcal
Zsír: 33,1 g
– amelyből telített zsírsav: 22 g
Szénhidrát: 0,6 g
– amelyből cukor: 0,6 g
Fehérje: 18 g
Só: 1,8 g
JAVASOLT FOGYASZTÁS
Grill-lapon, vagy serpenyőben kevés zsiradékon hirtelen megsütni
KISZERELÉS
1,5 kg-os sajtrúd, 200 g-os védőgázas fogyasztói kiszerelés
TÁROLÁS
Tárolás: 0 – +6°C-on