Hajdina palacsinta tojással, sonkával és Cervinus Fenomenale sajttal

Hajdina palacsinta tojással, sonkával és Cervinus Fenomenale sajttal Ön is könnyen elkészítheti a franciák híres Galette-jét, mely Bretagne-ban a legjobb. A Galette Complète ideális egy teljes értékű étkezéshez, hiszen minden olyan összetevőt tartalmaz, amire a szervezetnek szüksége van. Rendkívül egészséges, tápláló és laktató is egyben. Plusz előnye, hogy gluténérzékenyek is fogyaszthatják. Gyorsan készítsen egy teljes…

HAJDINA PALACSINTA (GALETTE BRETONNE)

HAJDINA PALACSINTA (GALETTE BRETONNE) Az igazi Galette Bretonne, a francia konyha egyik gyöngyszeme a hajdina palacsinta, mely nem tévesztendő össze a hagyományos Crêpe -el. Rengeteget féle töltelékkel elkészíthető nagyon egészséges és teljesértékű táplálék lehet bármely étkezésre. Érdekesség, hogy a palacsinták mérete eltér a hagyományos palacsintáétól, Bretagne-ban óriás palacsintákat készítenek, és abból egyet fogyasztanak választott töltelékkel…

3 sajtos-spenótos Cannelloni Cervinus sajtokkal

3 sajtos-spenótos Cannelloni Cervinus sajtokkal Cannellonit Magyarországon ritkábban esznek, pedig igazán ízletes és variálható tésztaétel. Igaz a töltögetése picit időigényes, de mindenképpen megéri kipróbálni az olaszok egyik kedvelt töltött tésztáját. A spenót sajtokkal mindig jó párosítás, és a Ricotta ( olasz túró) pedig nagyon táplálóvá is teszi. 1 óra 30 perc közepes 450 kcal/adag Hozzávalók…

RAKOTT PADLIZSÁN

1 óra 15 perc közepes 350 kcal/adag ÖSSZETEVŐK 4 FŐ-re 2 padlizsán 40 cl bolognai szósz 150 g reszelt Cervinus Fenomenale sajt ELKÉSZÍTÉS Vágja a padlizsánt meglehetősen vékony szeletekre. Hagyja lecsepegni 30 percig (szórja meg őket sóval). Egy serpenyőben melegítsen egy kevés olívaolajat, és mindkét oldalán barnítsa meg a padlizsánszeleteket. Csökkentse a hőfokot és hagyja,…

Sajtfelfújt CERVINUS PERFETTO-val

Sajtfelfújt CERVINUS PERFETTO-val A felfújt, vagyis a szuflé, franciául soufflé, mely jelentése: “fújni”, “lélegezni”, “felfújni” vagy “puffadni”. Neve a könnyed állagára utal, amit a gőznek köszönhet, mely hatására felfújódik és nagyobbra puffad. Egy könnyen elkészíthető sült tojásalapú étel, amely Franciaországból származik a tizennyolcadik századból. Különböző egyéb összetevőkkel kombinálva sós főételként vagy desszertként édesítheti. A sajtos…

Sajtos –sonkás, olívabogyós kenyérke

Sajtos –sonkás, olívabogyós kenyérke A püspökformában süthető kenyér egy gyorsan összeállítható, jól variálható étel. Itthon inkább édes formában ismerjük gyümölcskenyérként, de érdemes sósan is kipróbálni, hiszen laktató és mindenki a szája íze szerint állíthatja össze a kiegészítő elemeit. 1 óra könnyű 636 kcal/adag (3db) ÖSSZETEVŐK 6 FŐ-re 200 g liszt 1 csomag sütőpor 3 tojás…

SKANDINÁV SZENDVICS Cervinus PERFETTO SAJTTAL

SKANDINÁV SZENDVICS Cervinus PERFETTO SAJTTAL Barna/ fekete kenyér, füstölt hal, póréhagyma, és íme, kész is egy skandináv ötvözete a tengernek és a hegyeknek Az alma pedig gazdagítja a sajt és a hal ízét. Ez a kombináció felébreszti az ízlelőbimbókat és jobban kihozzák egymás ízeit, hiszen az alma gyümölcsössége ellensúlyozza a hal sós tengeri ízét és…

Többsajtos sült csirkés muffin

Többsajtos sült csirkés muffin A muffin mindig egy jó ötlet, hiszen gyors, egyszerű és sokoldalúan variálható. 40 perc könnyű 585 kcal/fő ÖSSZETEVŐK 4 FŐ-re 1/2 doboz zöldfűszeres –fokhagymás sajtkrém 2 tojás 80 g sült csirke darabkák 5 cl tej 4 cl olaj 25 g reszelt Cervinus Picante sajt 25 g reszelt Cervinus Fenomenale sajt 100…

Gofri Fenomenale baconnal

Gofri Fenomenale baconnal A gofri sós változatban is elkészíthető! És igen, a Nutella vagy lekvárral rendelkező klasszikus gofri helyett válasszon egy receptet, amelyet aperitifként vagy előételként zöld salátával szolgálhat fel. Ezek a bacon szalonnás és Cervinus sajtos gofrik rendkívül ízletesek és rendkívül finomak. Néhány perc alatt elkészíthetők, és örömet szereznek gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ez…

Krémes francia hagymaleves Cervinus Perfetto sajttal

Krémes francia hagymaleves Cervinus Perfetto sajttal A francia hagymaleves méltán ismert leves, mely eredeti változatát egy kezdő kiskukta is könnyen elkészítheti. A legenda szerint a levest XV. Lajos király találta ki. Késő este, amikor vadászházában tartózkodott, felfedezte, hogy csak hagyma, vaj és pezsgő van nála, no meg baguette. Megfőzte a három hozzávalót és elkészítette az…